Hoe kan ik een accommodatie zoeken en boeken?

Snel je vakantiehuis of appartement zoeken

Zonder datums of bestemming

Wil je zoeken zonder datum of bestemming in te vullen? Klik dan direct op "Zoeken" op de start pagina. Je ziet dan alle accommodaties aan de Costa del Sol en aan de Costa Blanca. Wil je alleen de accommodaties aan de Costa del Sol zien klik dan bij Kies hier je bestemming op Andalusië Spanje. (je kunt de zoekopdracht naar wens verfijnen) Klik je op een accommodatie dan zie je op de kalender welke perioden beschikbaar zijn. Als je de datums invult op de kalender dan zie je de totaalprijs voor die periode. Je kunt dan direct boeken, een optie nemen of meer informatie aanvragen.

Met datums en/of bestemming 

Wil je zoeken op een bestemming of datum?

Klik dan eerst op "Kies hier je bestemming" en/of vul de datums in, en eventueel het aantal personen.

Je ziet dan alleen de beschikbare accommodaties voor die periodes met de totaalprijs erbij vermeld.

Je kunt nu direct boeken, een optie nemen of
meer informatie aanvragen.Gedetailleerd een accommodatie zoeken

Selecteer op de startpagina bij "Kies hier je bestemming" de gewenste bestemming, dan de aankomst en vertrekdatum en eventueel het aantal personen en klik op zoeken. Je vindt dan direct alle beschikbare accommodaties op die bestemming. Je kunt bij bestemming bijvoorbeeld ook Andalusië Spanje selecteren. Dan vindt je alle accomodaties aan de Costa del Sol in Andalusië. Sinds 2022 verhuren verhuren we ook accommodaties aan de oostkust van Spanje aan de Costa Blanca. De bestemmingen aan de Costa Blanca vind je meer onderaan bij "Kies hier je bestemming"

Je kunt ook zoeken door bovenaan de pagina dubbel te klikken op "Accommodaties", je ziet dan alle accommodaties aan de Costa del Sol en aan de Costa Blanca.

Of selecteer een van de bestemmingen en je ziet alle accommodaties in die omgeving.

Zoeken op de kaart kan door bovenaan de pagina op "Kaartweergave" te klikken.

Hier zie je de accommodaties aan de Costa del Sol in Andalusië en aan de oostkust aan de Costa Blanca. Klik vervolgens op een van de gekleurde cirkels om een specifieke accommodatie te bekijken. 

Hoe kan ik boeken of een optie nemen?
Een groot deel van onze vakantieaccommodaties kun je 24/7 online boeken en betalen op onze website. Als je in de kalender bij de accommodatie de aankomst en vertrekdatum invult dan zie je direct het volledige huurbedrag. Klik dan op de knop “Nu boeken”. Je ziet dan de diverse mogelijkheden van betalen en ook wanneer je welk bedrag moet betalen. Ook kun je hier kiezen om een optie te nemen, of meer informatie aanvragen.

Indien je niet online wilt boeken kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij beantwoorden je aanvraag zo spoedig mogelijk. Je kunt ook telefonisch een boeking plaatsen tijdens kantooruren. 

Als de accommodatie alleen op aanvraag beschikbaar is dan wordt de kalender niet getoond of is oranje gekleurd. In dat geval kun je meer informatie opvragen door op de knop “Contact” te klikken en het contactformulier in te vullen.

Inchecken en sleutels ophalen
In verband met de Covid-19 regels is contactloos inchecken sinds 2020 een standaard procedure geworden voor het inchecken en de sleuteloverdracht. Dit contactloze inchecken werkt naar volle tevredenheid van de meeste gasten. Je krijgt van ons ruim voor aankomst een link toegestuurd van Check-in Scan. Via die link kun je een applicatie openen op je laptop, tablet, iPad of mobiele telefoon zodat je vooraf thuis op je gemak de paspoorten kunt inchecken. De sleutels kun je dan ophalen uit een van de sleutelkluisjes bij het Centro Nórdico aan de Carretera de Mijas net buiten Fuengirola. Ruim voor aankomst in Spanje ontvang je van ons per e-mail het adres en de routebeschrijving naar de sleutelkluisjes in Centro Nórdico inclusief alle benodigde informatie over de accommodatie. Mocht je liever persoonlijk ingecheckt worden dan is dat in vooraf overleg met ons mogelijk tijdens normale kantooruren. We ontmoeten je dan bij de accommodatie voor het overhandigen van de sleutels, en geven alle nodige informatie. 

Vragen tijdens het verblijf
Wij gaan ervan uit dat je vakantie soepel verloopt, maar mochten er tijdens je verblijf vragen zijn dan zullen wij die zo snel mogelijk beantwoorden. Ook als zich onverwachte problemen voordoen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen de problemen dan zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Sleutels inleveren
Bij vertrek kun je de sleutels weer inleveren in kluis nummer 10 van de sleutelkluisjes. Het adres en alle noodzakelijke informatie krijg je ruim voor aankomst per e-mail. Na vertrek wordt de accommodatie en de inboedel gecontroleerd.