Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
>

Hoe kan ik een accommodatie zoeken

Er zijn verschillende mogelijkheden om een accommodatie te zoeken.

Selecteer op de startpagina de gewenste reisdatum en het aantal personen en klik op zoeken. U vindt dan direct alle beschikbare accommodaties. U kunt ook een bestemming selecteren, zodat u alleen de beschikbare accommodaties op die specifieke plaats ziet.

U kunt ook zoeken door twee keer bovenaan de pagina op "VIND UW VAKANTIEBESTEMMING" te klikken en u ziet alle accommodaties in de lijst.

Of selecteer een van de bestemmingen en u ziet alle accommodaties in die omgeving.

U kunt ook zoeken op de kaart bovenaan de pagina door op "KAARTWEERGAVE" te klikken.

Klik vervolgens op een van de gekleurde cirkels om een specifieke accommodatie te bekijken. 

Hoe kan ik boeken of een optie nemen?

Een groot deel van onze vakantieaccommodaties kunt u 24/7 online boeken en betalen op onze website. Als u in de kalender bij de accommodatie de aankomst en vertrekdatum invult dan ziet u direct het volledige huurbedrag. Klik dan op de knop “Nu boeken”. U ziet dan de diverse mogelijkheden van betalen en wanneer u wat moet betalen. Ook kunt u hier kiezen om een optie te nemen, of meer informatie aanvragen.

Indien u niet online wilt boeken kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk. U kunt ook telefonisch een boeking plaatsen tijdens kantooruren. 

Als de accommodatie alleen op aanvraag beschikbaar is dan wordt de kalender niet getoond of is oranje gekleurd. In dat geval kunt u meer informatie opvragen door op de knop “Contact” te klikken en het contactformulier in te vullen.

Sleutels ophalen

Na uw aankomst in Spanje ontmoeten wij u op ons kantoor in Mijas Costa. Wij overhandigen de sleutels van uw accommodatie, geven u alle nodige informatie en indien gewenst begeleiden we u naar uw vakantieadres. Wanneer u buiten kantooruren aankomt kunt u de sleutels afhalen bij een van de sleutelkluisjes bij ons kantoor. In dat geval ontvangt u de routebeschrijving naar ons kantoor inclusief alle benodigde informatie ruim voor aankomst per e-mail.

Geniet van uw verblijf

Wij gaan ervan uit dat uw vakantie soepel verloopt, maar mocht u vragen tijdens uw verblijf vragen hebben dan zullen wij die zo snel mogelijk beantwoorden. En als er zich onverwachte problemen voordoen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen de problemen zo snel mogelijk oplossen.

Sleutels inleveren

Bij vertrek kunt u de sleutels inleveren bij het verhuurkantoor. Als u buiten de kantooruren vertrekt, kunt u de sleutels in sleutelkluis 10 aan de buitenkant van het kantoor deponeren. Na uw vertrek controleren wij de accommodatie, en als de accommodatie en de inboedel in dezelfde staat zijn als voor uw aankomst dan wordt de borgsom binnen een week na uw vertrek teruggestort op uw bankrekening.

 

Costa Andalucía Holidays
Costa Andalucía Holidays
Carretera de Mijas km 4.5 - Centro Nórdico, Local 8A 29651 Mijas, Malaga Spain
B92392745
Tel: (+34) 691 694 528
www.costaandaluciaholidays.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net