informatie over ons kantoor in Mijas Costa

Zorgeloos vakantie vieren aan de Costa del Sol

Het Costa Andalucía Holiday team is een hecht team bestaande uit 5 enthousiaste personen met één gezamenlijk doel; u helpen bij het vinden van de perfecte vakantie accommodatie aan de Costa del Sol.

Met trots presenteren wij het team.

Wim Hekman
Mede-eigenaar/oprichter van Costa Andalucía Holidays. 
Wim is geboren en opgegroeid in Nederland en is gediplomeerd meester goudsmid/juwelier. Na 25 jaar als goudsmid juwelier in Nederland gewerkt te hebben woont en werkt hij sinds 2001 met veel plezier in Spanje. Wim is onder andere verantwoordelijk voor de fotografie en onderhoud van de website. Daarnaast schrijft en vertaald hij de teksten voor de website. Wim is een creatieve doorzetter met fotografie als hobby waarvoor hij een opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn heeft gevolgd. Wim spreekt Nederlands, Engels, Duits en Spaans

Wies Hekman 
Mede-eigenaar/oprichter van Costa Andalucía Holidays. 
Wies is net als Wim geboren en opgegroeid in Nederland waar zij 25 jaar werkzaam is geweest als juwelier. Wies woont ook sinds 2001 met veel plezier in Spanje. Wies is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, de administratie, het maken van boekingen en het onderhouden van contacten met klanten en eigenaren. Wies spreekt Nederlands, Engels, Duits en redelijk goed Spaans

Sandra Fryer Hekman 
Mede eigenaar, front office manager en marketing. 
Sandra is geboren en opgeroeid in Nederland en in 2001 op haar 18de geëmigreerd naar Spanje. Sandra heeft de opleiding toerisme afgerond in Nederland en is sinds 2002 werkzaam in het toerisme in Spanje. Sandra is manager van de afdeling reserveringen / boekingen en zorgt ervoor dat alle boekingen accuraat worden afgehandeld. Daarnaast verzorgt Sandra de marketing en de afdeling social media. Sandra spreekt Nederlands, vloeiend Engels, Spaans en een beetje Duits.

Brandon van Assen 
Administratief medewerker en aanspreekpunt / gastheer op locatie. 
Brandon is geboren in Nederland en is op 10 jarige leeftijd met zijn ouders naar Spanje verhuist. Brandon heeft het grootste deel van zijn technische opleiding in Spanje afgerond en spreekt vloeiend Spaans, Nederlands, Engels en een beetje Duits. Brandon verricht kleine onderhoudswerkzaamheden aan accommodaties en doet administratief werk. Tevens ontvangt en begeleid hij de gasten ter plekke tijdens het inchecken.

Daniel Macias 
Administratief medewerker en aanspreekpunt / gastheer op locatie. 
Daniel is geboren in Malaga, en is daardoor goed bekend met de Spaanse cultuur en gebruiken. Ook heeft hij tientallen jaren in Nederland gewoond en is dus meertalig opgegroeid. Daniel heeft een technische achtergrond en heeft zich daarnaast de laatste jaren gericht op sociale communicatie. Hij verricht kleine onderhoudswerkzaamheden aan accommodaties en doet administratief werk. Tevens ontvangt en begeleid hij de gasten ter plekke tijdens het inchecken. Daniel spreekt Nederlands, Engels, Spaans en een beetje Duits.

Het roer om en emigreren van Nederland naar zuid Spanje.
Wat eraan vooraf ging.

1983:
Wim en Wies Hekman zijn samen gelukkig getrouwd en hebben 2 dochters. Wim en Wies zijn enthousiaste goudsmeden en samen runnen ze hun eigen goudsmid atelier. In 1983 breiden ze het atelier uit met een juwelierszaak in Hardenberg - Overijssel. Dit wordt een groot succes, maar toch laat het idee van een leven onder de Spaanse zon ze niet los.

2000:
Oudste dochter Cindy is inmiddels gelukkig getrouwd en woont in Nederland. Jongste dochter Sandra heeft haar toeristische opleiding afgerond en wil naar Spanje. Na rijp beraad besluiten Wim en Wies om hun lang gekoesterde wens uit te laten komen en samen met Sandra naar Spanje te emigreren.

2001:
De eigen woning is verkocht, en na een succesvolle uitverkoop is ook het winkelpand verkocht. Na een mooi maar emotioneel afscheidsfeest wordt de verhuiswagen ingeladen en begint het grote avontuur. Het roer om. Wim en Wies spreken beide Nederlands, Engels en Duits en zijn begonnen met het leren van de Spaanse taal.

2003:
Na de inburgeringsperiode hebben ze de Spaanse taal inmiddels redelijk onder de knie en is het roer inderdaad om. Wim en Wies zijn gestart als zelfstandig makelaar. In plaats van sieraden worden er nu huizen verkocht vanuit hun makelaarskantoor in Fuengirola. Sandra heeft inmiddels een vaste baan in de toeristenbranche.

2007:
De zaken gaan goed tot in 2007 de crisis toeslaat in Spanje. De verkoop van huizen ligt volledig stil dus moet er actie ondernomen worden. De stap naar het verhuren van vakantiehuizen is dan eigenlijk niet zo moeilijk. Wim en Wies gaan zich vanaf nu meer concentreren op de vakantieverhuur.

2013:
Wim en Wies zijn inmiddels gestopt met de verkoop van huizen en hebben zich volledig geconcentreerd op de vakantieverhuur. Sandra is met haar kennis van zaken het team komen versterken. Sandra spreekt Nederlands, Engels, Spaans en een beetje Duits. Twee gemotiveerde Nederlandse schoonmaak teams zorgen dat de accommodaties er piekfijn uitzien als u arriveert.

2016:
De opening van het nieuwe verhuurkantoor is een feit. De nieuwe locatie net buiten Fuengirola is makkelijker bereikbaar vanaf de luchthaven en er is voldoende parkeergelegenheid. In dit jaar is Brandon het team komen versterken. Brandon is een verrijking voor het team en spreekt Nederlands, Spaans, Engels en een beetje Duits.

2018:
Het nieuwe kantoor in Mijas Costa draait volop en het team is inmiddels versterkt met Daniel. Ook Daniel is erg gemotiveerd en spreekt Nederlands, Spaans, Engels en een beetje Duits. Het aanbod in vakantieaccommodaties bestaat uit ongeveer 90 luxe appartementen en villa’s met zwembad en dit aantal groeit gestaag door.

2019:
In April 2019 is de totaal vernieuwde website online gegaan. De nieuwe website is op alle fronten gemoderniseerd en geoptimaliseerd voor vakantieverhuur inclusief de mogelijkheid voor direct online boeken en betalen.

Wij ontmoeten u graag in een van onze prachtige accommodaties.

Costa Andalucía Holidays is lid van Apartsur Andalusië. Apartsur behartigd de belangen voor toerisme en verhuur van vakantie accommodaties in Andalusië.

apartsur