OVERWINTEREN AAN DE COSTA DEL SOL IN ZUID SPANJE

Wie droomt daar nou niet van.

Overwinteren in een luxe appartement of vrijstaand huis aan de Costa del Sol in zuid Spanje?

Een aantal van onze aanbevolen accomodaties om te overwinteren zijn:
Hacienda Playa 471TorrealmadenaMyramar penthousePuerta del MarBenalmadena Golf HomesLa Duquesa penthouseStella MarisEvamarBenalbeach penthouseAlazan

Voor wie
U bent niet meer afhankelijk van school en werkvakanties en heeft de tijd om te reizen. Even een maand of langer ontsnappen aan de kou en de grijze lucht en genieten in een zonnige omgeving. Is dat wat u zoekt? Dan is overwinteren aan de Costa del Sol in het meest zuidelijke deel van Spanje een uitstekende optie.

Speciale tarieven voor overwinteraars.
Overwinteraars maken gebruik van de lage bezetting in de wintermaanden. Langer weg voor hetzelfde bedrag is het motto. Voor overwinteraars hanteren we speciale tarieven voor een verblijf van 1 maand of langer in de periode van 1 november tot 31 maart. Die prijzen staan niet op de website vermeld maar we informeren u graag naar de mogelijkheden. Contactformulier

Waarom uw overwintering boeken bij Costa Andalucía Holidays?
Heel veel overwinteraars gingen u al voor en velen daarvan huren al jarenlang naar volle tevredenheid een mooi appartement of vakantiehuis bij Costa Andalucia Holidays.

Volledig uitgeruste accommodaties
De accommodaties die door Costa Andalucía Holidays worden aangeboden voor het overwinteren, zijn appartementen en vrijstaande huizen in de betere klasse met een eigen terras of tuin. Een mooie woonkamer met gratis Wifi internet en televisie met in de meestal gevallen Nederlandse en Vlaamse zenders. Verwarming (meestal via de airco) een volledig ingerichte keuken en badkamers beiden voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder wasmachine, strijkplank en strijkijzer, haardroger, etc.

Met of zonder auto
De accommodaties zijn onder te verdelen in twee categorieën. Accommodaties waar u geen auto nodig hebt. Bij deze accommodaties liggen alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten winkels, strand en openbaar vervoer op loopafstand.

Accommodaties waar u wel een auto nodig hebt.
Dit zijn accommodaties voor de meer actieve overwinteraars die hun eigen auto meenemen of een auto huren. Deze accommodaties liggen meestal iets verder van het strand en de voorzieningen zoals supermarkt, winkels en restaurants en beschikken over een parkeerplaats of garage voor uw auto. Deze accommodaties hebben meestal een prachtig uitzicht en liggen in een rustigere omgeving. Vaak dichtbij de natuur en zijn veelal iets voordeliger.

Waarom de Costa del Sol?
De Costa de Sol is niet voor niets een erg populaire bestemming voor overwinteraars uit Nederland en België.

Gezondheid
Zonnewarmte, veel buiten zijn, een stevige wandeling langs het strand of de boulevard, uitstapjes in de mooie natuur, tennis of golf spelen, etc. We horen het regelmatig van onze gasten; aan de Costa del Sol voelen we ons een stuk fitter, met minder lichamelijke klachten. En het vele zonlicht maakt actiever en helpt om te ontspannen.

Goede medische voorzieningen
In de meest bekende plaatsen vindt u Nederlandstalige huisartsen, tandartsen, en fysiotherapeuten etc. die u kunnen helpen of doorverwijzen naar een specialist in één van de vele goede ziekenhuizen of privéklinieken. In elke accommodatie die u boekt via Costa Andalucía Holidays ligt een informatiemap met alle adressen en telefoonnummers daarvan. En natuurlijk mag u ons tijdens uw verblijf altijd bellen voor raad en advies.

Alle voorzieningen binnen handbereik
Vele verschillende appartementen voor de winterverhuur liggen direct aan het strand, boulevard of op korte loopafstand daarvan. Hier zijn alle voorzieningen zoals supermarkt, winkels, restaurants, barretjes en openbaar vervoer meestal letterlijk om de hoek te vinden.