OVERWINTEREN IN ZUID SPANJE
AAN DE COSTA DEL SOL

Speciale winterkorting voor boekingen vanaf 4 weken van 1 november tot 31 maart

OVERWINTEREN AAN DE COSTA DEL SOL 

IN ZUID SPANJE 

Wie droomt daar niet van

Overwinteren in een luxe appartement of vrijstaand huis aan de Costa del Sol in zuid Spanje

Korting voor overwinteraars.
Overwinteraars maken gebruik van de lage bezetting in de wintermaanden. Langer weg voor hetzelfde bedrag is het motto. Voor overwinteraars hanteren we speciale tarieven voor een verblijf van 1 maand of langer in de periode van 1 november tot 31 maart. Klik op bovenstaande knop voor een overzicht van de accommodaties met speciale winterprijzen.

Tijd om te reizen in de winter
U hoeft geen rekening meer te houden met school- en werkvakanties en heeft de tijd om te reizen. Even een maand of langer ontsnappen aan de kou en de grijze lucht, en genieten in een zonnige omgeving. Is dat wat u zoekt? Dan is overwinteren aan de Costa del Sol in het meest zuidelijke deel van Spanje een uitstekende optie.

Waarom uw overwintering boeken bij Costa Andalucía Holidays?
Heel veel overwinteraars gingen u al voor en velen daarvan huren al jarenlang naar volle tevredenheid een mooi appartement of vakantiehuis bij Costa Andalucia Holidays.

Volledig uitgeruste accommodaties
De accommodaties die door Costa Andalucía Holidays worden aangeboden voor het overwinteren, zijn luxe appartementen en vrijstaande villas en huizen met een eigen terras of tuin. De accommodaties liggen op mooie locaties en vaak dichtbij het strand of in de nabijheid van een golfbaan. De huizen en appartementen hebben een woonkamer met gratis Wifi internet en televisie met in de meestal gevallen Nederlandse en Vlaamse zenders, verwarming (meestal via de airco) en minimaal 1 slaapkamer, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. Alle woningen zijn voorzien van de benodigde apparatuur waaronder een haardroger, wasmachine, strijkplank en strijkijzer, droogrek, stofzuiger, bezem, dweil, etc. De bedden zijn opgemaakt en voor overwinteraars zijn een extra set bedlinnen plus vier handdoeken per persoon beschikbaar.

Waarom overwinteren aan de Costa del Sol
De Costa de Sol is niet voor niets een erg populaire bestemming voor overwinteraars uit Nederland en België. Tijdens de winter aan de Costa del Sol vindt u volop zon, blauwe luchten. U kunt gebruik maken van diverse buitenactiviteiten, een wandeling maken langs het strand of de promenade, een partijtje golf of tennis spelen, of genieten van een heerlijke eendaagse tocht naar het prachtige binnenland. We horen het regelmatig van onze gasten; aan de Costa del Sol voelen we ons een stuk fitter, met minder lichamelijke klachten. En het vele zonlicht maakt actiever en helpt om te ontspannen.

Goede medische voorzieningen
In de meest bekende plaatsen vindt u Nederlandstalige huisartsen, tandartsen, en fysiotherapeuten etc. die u kunnen helpen of doorverwijzen naar een specialist in één van de vele goede ziekenhuizen of privéklinieken. In elke accommodatie die u boekt via Costa Andalucía Holidays ligt een informatiemap met alle adressen en telefoonnummers daarvan. En natuurlijk mag u ons tijdens uw verblijf altijd bellen voor raad en advies.

Alle voorzieningen binnen handbereik
Vele verschillende appartementen voor de winterverhuur liggen direct aan het strand, boulevard of op korte loopafstand daarvan. Hier zijn alle voorzieningen zoals supermarkt, winkels, restaurants, barretjes en openbaar vervoer meestal letterlijk om de hoek te vinden.

Met of zonder auto
De accommodaties zijn onder te verdelen in twee categorieën. 

Accommodaties waar u geen auto nodig hebt.
Bij deze accommodaties liggen alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten winkels, strand en openbaar vervoer op loopafstand. Een auto is hier niet echt nodig, maar om wat meer van de omgeving te zien kunt u natuurlijk af en toe een auto huren.

Accommodaties waar een auto noodzakelijk is.
Dit zijn accommodaties voor de meer actieve overwinteraars die hun eigen auto meenemen of een auto huren. Deze accommodaties liggen meestal iets verder van het strand en de voorzieningen zoals supermarkt, winkels en restaurants, en beschikken over een parkeerplaats of garage voor uw auto. Deze accommodaties hebben meestal een prachtig uitzicht en liggen in een rustigere omgeving. Vaak dichtbij de natuur en zijn veelal iets voordeliger.

Costa Andalucía