Een huis kopen in Spanje voor vakantieverhuur
waar moet u rekening mee houden

U heeft plannen om een villa of appartement te kopen aan de Costa del Sol in Andalusië Zuid Spanje. En u wilt zelf van uw Spaanse huis genieten, maar ook een mooi rendement maken met verhuren van het huis voor vakantiedoeleinden. Door onze jarenlange ervaring met de vakantieverhuur aan de Costa del Sol weten we precies aan welke criteria een huis moet voldoen om het optimaal te kunnen verhuren voor vakantiedoeleinden.

Wilt u meer weten over kopen om te verhuren? Ons vakantieverhuurbureau Costa Andalucía Holidays is sinds 2003 actief is aan de Costa del Sol. Door onze kennis van de plaatselijke markt kunnen wij u goed adviseren welke woningen goed in de markt liggen voor de vakantieverhuur.

Denk hierbij aan:

  • welke locatie is het best voor vakantieverhuur
  • hoe is de positie ten opzichte van zon en schaduw
  • het uitzicht vanaf het huis en terras
  • welke voorzieningen zijn er op loopafstand
  • het aantal slaapkamers en badkamers
  • wel of geen zwembad, etc

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Voor de aankoop en verkoop van villa's en appartementen werken wij samen met een aantal professionele makelaars aan de Costa del Sol. Een van hen is het Nederlandse makelaarskantoor Slg Property. Zij kunnen u in uw eigen taal adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis aan de Costa del Sol.

Slg Property is gespecialiseerd in onroerend goed aan de Costa del Sol en zij hebben een erg ruim aanbod aan woningen. Tevens kunnen ze bemiddelen indien u een woning elders te koop heeft zien staan. Met ruim 20 jaar ervaring aan de Costa del Sol kunt u optimaal en professioneel advies verwachten van Slg Property, ook op financieel en  juridisch gebied.

ga naar slg property

Costa Andalucía