Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
>

Kopen om te verhuren, hoe werkt dat?

U heeft plannen om een villa of appartement te kopen aan de Costa del Sol in Andalusië Zuid Spanje. En u wilt zelf van uw Spaanse huis genieten, maar ook een mooi rendement maken met verhuren van het huis voor vakantiedoeleinden. Door onze jarenlange ervaring met de vakantieverhuur aan de Costa del Sol weten aan welke criteria een woning moet voldoen om optimaal te kunnen verhuren voor vakantiedoeleinden.

Wilt u meer weten over kopen om te verhuren?

Klik hier voor meer informatie

Vakantieverhuurbureau Costa Andalucía Holidays is sinds 2003 actief is aan de Costa del Sol. Door onze kennis van de plaatselijke markt kunnen wij u goed adviseren welke woningen goed in de markt liggen voor de vakantieverhuur. Locatie en ligging zijn bepalend voor het succes met het oog op vakantieverhuur. Denk hierbij aan: het uitzicht vanaf de woning, welke voorzieningen zijn er op loopafstand, hoeveel slaapkamers, wel of geen zwembad, etc.

Voor de aankoop en verkoop van villa's en appartementen werken wij samen met een aantal professionele makelaars aan de Costa del Sol. Een van hen is het Nederlandse makelaarskantoor slg property. Zij kunnen u in uw eigen taal adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis aan de Costa del Sol

Slg Property is gespecialiceerd in onroerend goed aan de Costa del Sol en zij hebben een erg ruim aanbod aan woningen. Tevens kunnen ze bemiddelen op moment dat u een woning elders te koop heeft zien staan. Met ruim 20 jaar ervaring aan de Costa del Sol kunt u optimaal en professioneel advies verwachten van Slg property, ook op financieel en  juridisch gebied.

ga naar slg property

Costa Andalucía Holidays
Costa Andalucía Holidays
Carretera de Mijas km 4.5 - Centro Nórdico, Local 8A 29651 Mijas, Malaga Spain
B92392745
Tel: (+34) 691 694 528
www.costaandaluciaholidays.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net